Wandelvierdaagse van Mallorca 6 t/m 9 April 2017

In 2016 werd voor het eerst de wandelvierdaagse van Mallorca gehouden of te wel het Mallorca Walking Event La Primavera.  Deze eerste editie is succesvol verlopen en er  is van 6 t/m 9 april 2017 een vervolg.

Wandelvierdaagse van Mallorca 2017 Wandelvierdaagse Mallorca 3 Wandelvierdaagse Mallorca 4

De start en finish zijn aan de boulevard Paseo Maritim Torá bij het officina de Turismo in het kleine centrum van Paguera.

De deelnemers kunnen via de wandelroutes een ander gezicht van Mallorca ontdekken: dorpen met charme, prachtige stranden van de kust van Mallorca en de indrukwekkende Serra de Tramuntana, de bergketen die door de UNESCO werd uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid.

Iedere deelnemer kan ervoor kiezen om 20 of 30 km per dag af te leggen, aangezien de routes zo zijn ontworpen dat elke ingeschreven persoon het parcours kan kiezen dat het best aansluit bij zijn voorkeuren.

Aan het einde van iedere route is er een leuk evenement voor iedereen met muziek en een feestelijke sfeer.

Kom genieten van een actieve wandelvakantie in goed gezelschap en kom helemaal tot rust.

Het klimaat in Mallorca is in april zacht en aangenaam. Het is niet koud maar ook niet te warm, waardoor het een ideale temperatuur is voor wandelen in de buitenlucht.

Wilt u mee wandelen de inschrijving voor 4 dagen kost € 45,00.  U kunt ook 1 dag mee wandelen dan is dat € 13,00

Samenwerking met OAD

Voor het Mallorca Walking Event La Primavera werk ik samen met OAD reizen wilt u één van de arrangementen  boeken neem dan contact met mij op via jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl of bel 0172-752010. Als u hieronder op het OAD logo klikt komt u direct op de site van OAD en kunt u de reis zelf boeken. Er is geen prijsverschil of u via mij of rechtstreeks bij OAD boekt.
oad logo

 

 

 

 

Mocht u een afwijkende reis willen dan kan ik voor u een offerte op maat maken. Dus als u wilt wandelen en nog een weekje van de zon wilt genieten dan is dat uiteraard mogelijk.

vierdaagse van Mallorca 2017

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over de routes kunt u lezen op http://mallorcawalkingevent.com/nl/