Wandelvierdaagse van Marbella 12 t/m 15 oktober 2017

Loop in 2017 mee met de Wandelvierdaagse van Marbella.   

img_6459  Marbella 4daagse old town Marbella

Lijkt het u als fervent wandelaar leuk om mee te doen aan deze georganiseerde wandeltocht over de landsgrenzen ? Dan is dit uw kans! Geïnspireerd door de populaire Nijmeegse Vierdaagse, organiseert Marbella 4 Days Walking van 12 t/m 15 oktober 2017 voor de 7e keer weer het vierdaagse wandelevenement aan de Spaanse Costa del Sol.

De Terrazas del Puerto Deportivo, vlakbij het centrum van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van de 20 en 30 kilometer die u door de stad, de natuur en langs het strand voeren.

IMG_5007 Marbella wandelvierdaagse 2017

De laatste dag, 15 oktober, loopt u over de Via Gladiolo weer terug naar de Terrazas del Puerto Deportivo waar u met luid gejuich begroet zult worden.

U kunt alle vier dagen meelopen maar het is ook mogelijk om minder dagen te wandelen. Lijkt het u leuk om mee te doen neem dan contact met mij op. Dan kunnen we in overleg de juiste reis voor u samenstellen.  Inschrijving voor de vierdaagse is mogelijk vanaf 1 januari 2017 maar de reis is al te boeken.

Aparthotel Puerto Azul  Aparthotel Puerto Azul El Faro Appartementen

Er zijn mogelijkheden voor appartementen, hotels met ontbijt of hotels met halfpension of zelfs All inclusive. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper de vluchtmogelijkheden zijn.
En de kans dat u een accommodatie heeft op loopafstand van de start/finish.

Vluchten zijn mogelijk vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven.

In samenwerking met OAD kan ik u 8 daagse reizen aanbieden in Hotel Senator Marbella spa en Hotel Rodeo. Wilt u meer informatie over deze arrangementen neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens of klik op het OAD logo dan kunt U
rechtstreeks bij OAD boeken. Er is geen prijsverschil of u rechtstreeks boekt of via mij.

oad logo

Inschrijving voor alle vier de dagen is € 45,00. Heeft u al eerder meegelopen geef dan uw inschrijfnummer door zodat u de juiste medaille krijgt).
Kijk voor meer informatie over Marbella 4 Days Walking op de officiële website www.marbella4dayswalking.com of bel mij op 0172-752010 of mail jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl