Trainingskampen aan de Algarve

Sinds 1 januari werk ik samen met Sports Algarve in Portugal. Bent u zich aan het oriënteren voor een  trainingskamp voor uw voetbalvereniging,  atletiekvereniging, zwemclub of andere sportvereniging? Bekijk dan eens het aanbod van onze trainingskampen In Vila Real Santo Antonio aan de Algarve.

Wij bieden geweldige faciliteiten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor alle veld en zaalsporten kunt u onder de beste condities trainen in en om het “Complexo Desportivo” in Vila Real de Santo Antonio.

Vila Real Santo Antonio ligt in het Portugese district Faro en telt ongeveer 11.560 inwoners. De plaats ligt op de grens met Spanje en op 67 km afstand van de luchthaven van Faro.

kaart Algarve

Het is een bruisend en typisch Portugees stadje waar veel toeristen graag naar toe gaan. Het stadje staat bekend om de relaxte sfeer en de authentieke Portugese  visgerechten zoals de Cataplana en de gegrilde sardientjes.

Voetbaltrainingskampen

In de periode tussen 1 Januari tot 30 juni 2016, bieden wij voetbalverenigingen (minimaal 16 deelnemers), de mogelijkheid om tegen interessante pakketprijzen zich voor te bereiden op de herstart van de competitie. Natuurlijk kunt u bij ons ook op een sportieve manier het seizoen afsluiten met een trainingskamp. In ons prachtige sportcomplex vindt u ongekende mogelijkheden om uw team voor te bereiden op topprestaties. Al jaren lang komen hier vanuit de hele wereld topatleten en sportploegen bijeen om in alle rust te trainen en aan teambuilding te werken.
Wilt u meer weten : www.sportsalgarve.com

 Sportcomplex Complexo Desportivo,  Vila Real de Santo Antonio

Het sportcomplex biedt de mogelijkheid om te trainen op natuurgras of synthetische velden. U kunt zelf aangeven waar uw team de voorkeur aangeeft. Gelieve dit bij boeking door te geven. Alle beschikbare grasvelden worden continu onderhouden door onze collega’s van het sportcomplex. Dat geeft u de garantie dat uw team onder de beste condities kan trainen.

Trainen:
Vooraf plannen wij graag met u wanneer en op welke tijd(en) u wilt gaan trainen en/ of u gebruik wilt maken van de massage ruimte.

Materialen:
Wij van Sports Algarve laten onze teams tijdens het trainingskamp gebruik maken van ons materiaal. Tijdens uw trainingskamp heeft u de beschikking over 20 DerbyStar Classic TT ballen, hesjes en pionnen. Tevens kunnen wij er voor zorgen dat u de beschikking krijgt over kleine doeltjes en verplaatsbare muurtjes voor het oefenen van vrije trappen.

Detail
1 Voetbalgrasveld (stadion)                   (100 x 60 meter)
2 voetbalgrasvelden                               ( 100 x 65 meter)
1 Synthetisch grasvoetbalveld                (126 x 70 meter)

Algarve trainingskampen