Barcelona

Barcelona deze populaire mediterrane metropool biedt alles wat een mens zich maar kan wensen. Een pakkende mengeling van kunst, cultuur, gastronomi, de relaxte Catalaanse levenstijl, zon, zee, uitgaan en winkelen. Iedereen kan zich in deze geweldige stad vermaken. Barcelona is een walhalla voor de shopaholics, cultuurliefhebbers komen ogen en oren tekort en voor degene die van heerlijk eten en drinken houden is er een overvloed aan restaurants en Tapasbars. De combinatie van stad en strand maakt Barcelona extra gelief.

MIddelpunt van de stad is Placa Catalunya. Daarvandaan loopt de overbekende Ramblas naar de haven, via de pittoreske Gotisische wijk (Barrio Gotico), met haar impostante Gotische kathedraal en haar smalle historische straatjes. Op de Ramblas kunt u genieten van de vele straatartiesten.  En ook Gaudí is onlosmakelijk met de stad verbonden, breng eens een bezoek aan de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló en Casa Mila (kijk hier eens op het dak). Als u een prachtig uitzicht over de stad wilt hebben neem dan de kabelbaan naar de Montjuïc.

montjuic-barcelona

Een reis naar Barcelona is niet compleet zonder een voetbalwedstrijd van FC Barcelona mee te maken. Deze wereldberoemde voetbalclub speelt zijn thuiswedstrijden in Camp Nou Stadion. Het stadion biedt plaats aan bijna 100000 fans. De sfeer, de wereldberoemde voetballers die hier spelen zorgen keer op keer voor een spektakel.camp-nou

Fietsen in Barcelona met Nederlandstalige gids
Met 250 kilometer aan fietspaden behoort Barcelona tot een van de grootste fietssteden van Europa. Fietsen in Barcelona is daarom dus ook veilig en  heel erg leuk. Tijdens de 3 uur durende tour zie je verschillende highlights van Barcelona zoals de Sagrada Familia, Plaça Reial en het stadspark genaamd Ciuatadella. De tours worden altijd begeleid door een Nederlandstalige local die alles weet van het leven in en rondom
Barcelona. De gids staat open om al je vragen te beantwoorden en zal je
dan ook graag voorzien van diverse tips. Ook is er genoeg tijd om foto´s
te maken. De tour is voor iedereen geschikt!

In Barcelona kunt u de volgende tours boeken:

Barcelona Highlights fietstour                                                                                             Barcelona tapas fietstour                                                                                                   Barcelona camp nou fietstour                                                                                         Barcelona poble nou fietstour                                                                                          Barcelona privé tour Barcelona plus fietstour                                                                  Barcelona stadswandeling                                                                                        Barcelona tapas stadswandeling  Boek hier uw tour.

Barcelona GO! from Rob Whitworth on Vimeo.

468x60 BB partner banners