Stedentrips

Wat is er leuker dan er even tussenuit gaan ? Een stedentrip leent zich hier uitstekend voor. Wat spullen pakken en weg bent u ………. Wat dacht u van een weekendje weg met uw partner naar Rome, winkelen met vriendinnen in Barcelona of stappen met vrienden in Dublin? Als u op zoek bent naar iets compleet anders denk dan eens aan New York ‘the city that never sleeps’ of Dubai.

Een stedentrip is leuk voor alle leeftijdsgroepen, er is in een stad genoeg te doen, te zien en te beleven voor de hele familie. Breng een bezoek aan musea, bezienswaardigheden of ga lekker shoppen en ’s avonds heerlijk uit eten of naar een theater voorstelling in bijvoorbeeld Londen of New York.

Een stad verkennen per fiets, segway of met een trabantje behoort ook tot de mogelijkheden. Zeker de fiets is de afgelopen jaren een populair vervoermiddel om de stad te ontdekken onder begeleiding van een gids.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een stedentrip te doen met het vliegtuig, bus, trein of boot alles kan. Ook qua verblijfsmogelijkheden is er tegenwoordig veel keuze b.v. hotels, appartementen, pensions, home stay.

Wilt u meer weten over een bepaalde stad of stedentrip neem dan contact met mij op ik kan u er alles over vertellen. 0630287514 of jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl .

10275419_675903385807711_449601587859824442_o