Familievakanties

Wilt u graag met het hele gezin op vakantie, meerdere gezinnen of neemt u gezellig opa en oma mee op vakantie ? Kiest u dan voor een strandvakantie, camping, appartement of hotel ? Gaat u met de auto of toch liever makkelijk met het vliegtuig ? Wilt u alleen logies of all-inclusive? Zoekt u een accomodatie met kinderanimatie, waterglijbanen, kinderbuffetten of iets met minder faciliteiten midden in de natuur ? Er zijn ook accommodaties die alle gemakken bieden voor gezinnen met baby’s tussen de 0 en 2 jaar. Veel accommodaties bieden ruime familiekamers en sporten vermaak voor groot en klein.

Wat denkt u van een rondreis naar een verre bestemming met aansluitend een week (strand)verlenging? Er zijn diverse rondreisbestemmingen die geschikt zijn voor kinderen b.v. Florida, Thailand, Zuid Afrika.

Heeft u weleens gedacht om te gaan cruisen met het hele gezin? Aan boord van de cruiseschepen is tegenwoordig van alles te doen van ijsbanen tot klimmuren voor alle leeftijdscategorieën. Daarbij hebben vele rederijen aantrekkelijke kinderkortingen als de kinderen in dezelfde hut als de ouders verblijven.

Graag wil ik u helpen bij het uitzoeken van de beste vakantie voor uw gezin. Bel of mail mij op 0172-752010/06-30287514 of jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl

Maar één ding is zeker als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de  ouders dat ook.