Seabourn

“Hoe kleiner het schip, hoe groter de ervaring”

Seabourn-cruises-ShipHeader-SQ_022311

Seabourn is een ultra-luxe rederij en een ware pioneer in het segment van de cruisewereld. Seabourn heeft zes intieme schepen waar u mee naar het hart van wereldsteden als Barcelona, Singapore en Buenos Aires kan , maar ook naar verborgen paradijsjes waar grotere cruiseschepen niet kunnen komen.

Aan boord biedt Seabourn pure rust en de bemanning biedt u precies de service die u zoekt. Mocht u trek hebben in champagne en kaviaar dit is mogelijk bij Seabourn. U verblijft op basis van all-inclusive dit betekent niet dat alleen de maaltijden zijn inbegrepen, maar ook alle dranken (waaronder champagne, wijnen en cocktails) en fooien.

Aan boord bij Seabourn leert u pas echt hoe gemakkelijk genieten kan zijn.

Bij de 3 nieuwe schepen de Seabourn Odyssey, Sojourn en Quest- 450 passagiers aan boord kunnen vindt u voor 90% hutten met balkon. De oudere schepen kunnen rond 208 passagiers aan boord. Ook zit er op de nieuwere schepen een watersport marina waarvan diverse watersporten kunnen worden beofend.

Seabourn-cruises-Marina-PSL_022111

De Seabourn Pride gaat in 2014 de vloot uit en de Seabourn Spirit en de Legend in 2015. In 2016 komt er een nieuw schip terug wat plaats biedt aan ongeveer 600 passagiers.