Holland America Line

Een cruisevakantie met Holland America Line is een belevenis om nooit te vergeten.
De mooiste steden ontdekken en getuige zijn van de adembenemende zonsondergangen op het grote water. Of het nu om een korte cruise naar de Noorse fjorden of een oversteek naar de zonnige Caribbean gaat, met Holland America Line bent u verzekerd van een behouden vaart.

Enkele goede redenen om Holland America Line te boeken:

Middelgrote schepen
De schepen van Holland America Line zijn groot genoeg om alle comfort te bieden, maar houden het qua passagiersaantal overzichtelijk.

Ultiem genieten
De bekroonde Greenhouse Spa en Salon biedt alles om te kunnen genieten van een heerlijke massage of weg te dromen in de heilzame warmte van stoom- en aromacabines.

 ‘As You Wish’ dineren
Het ‘As you wish’ dinerprogramma biedt de juiste locatie en stijl voor elke gelegenheid. Zo kan u zelf kiezen voor gevarieerde à la carte diners in het hoofdrestaurant, of voor een intiem diner voor twee in een van de andere exclusieve restaurants. 

Service met een glimlach
De altijd vriendelijke Aziatische bemanningsleden weten wat service is en stellen alles in het werk om jouw klant een onvergetelijke cruise te bezorgen, met o.a. de mogelijkheid tot 24 uur per dag roomservice.

Vertrek vanuit Nederland

Bij een cruise met vertrek vanuit Nederland begint de reis comfortabel dichtbij huis en dat bespaart de kosten voor een vlucht.

Waarom cruisen met de Holland America Line bekijk dit filmpje dan is het u helemaal duidelijk.