Disney Cruise Line

Disney Cruise LineMagie zoals jij het wenst
Vaar mee met Disney Cruise Line en geniet van Betoverende ontspanning voor het hele gezin

Dankzij Disney’s legendarische entertainment, topkwaliteit en gastvrijheid staat Disney Cruise Lines garant voor een magische vakantie voor elke passagier. Aan boord van Disney Cruise Line schepen vind u entertainment in overvloed met musicals van Broadway-niveau, gezellige lounge shows, familiefilms  en dance party’s .
Alle hutten zijn afgewerkt tot in de kleinste Disney details en een lust voor het oog. Met het unieke ‘rotation dining’ systeem ontdekt de passagier drie unieke themarestaurants, elk met een eigen keuken, maar met telkens dezelfde ober. Hierdoor blijft de persoonlijke aandacht ongeëvenaard.
De Disney Cruise Line bemanning zorgt ervoor dat zowel beginners als volleerde cruise passagiers zich meteen thuis voelen.

Volwassenen vinden vrolijkheid en verwennerij. Kinderen ontdekken dat dromen echt kunnen uitkomen. Maar voor iedereen geldt dat de herinnering aan deze vakantie een leven lang meegaat. U wordt getrakteerd op adembenemende theaterproducties en de nieuwste Disney films. Verder zijn er dansfeesten, een spannend piratenfeest aan dek en als het weer het toelaat, vuurwerk op zee.

Kinderen en tieners van 3 t/m 17 jaar hebben bijna een heel dek alleen voor zichzelf. Disney Cruise Line Vibe tienerclub

Voor de volwassenen is er een exclusieve spa en zwembad.  Senses SpaAdult pool

In juni 2015 heb ik zelf de Disney Magic mogen bezoeken. In één woord geweldig.

Volg het bord Disney Magic 2015 van Jolanda op Pinterest.