Werkwijze

Wat kan ik voor u betekenen. U kunt bij mij alle reizen onderbrengen die u maar wilt van een losse hotelovernachting of vliegticket tot een rondreis over de wereld.

Zoals u misschien zelf ook ervaart, is het niet zo makkelijk om zelf een vakantie op het internet te vinden en te regelen. Er zijn zoveel aanbieders en er is zoveel aanbod. Welk hotel past nu goed bij mij en mijn eventuele reisgenoten? Welke vluchten zijn voor mij het gunstigst? Waar boek ik nu toch die autohuur waar geen addertjes onder het gras zitten? Is het wel veilig om mijn vakantie bij deze aanbieder te boeken? In het zelf uitzoeken van een vakantie, gaat veel tijd zitten en die tijd heeft u niet of u heeft geen zin om uren te zoeken.

Juist dan kunt u mij inschakelen: ik zal aan de hand van uw reiswensen het juiste hotel, de juiste vluchten en de goed geregelde autohuur vinden. De ene keer kan dit een aanbod zijn van een grote touroperator en de andere keer zal ik de diverse reisonderdelen bij diverse aanbieders onderbrengen.

U heeft één vaste contactpersoon vanaf het moment dat u op zoek gaat
naar uw droomvakantie tot en met het moment dat u daadwerkelijk op reis bent.
Voor mij staat centraal wát u zoekt tijdens uw vakantie, want iedere reis, kort
of lang, luxe of low-budget moet een onvergetelijke ervaring  zijn.

Ook voor uw reisverzekeringen, autohuur, transfers, excursies, theatertickets kunt u bij mij terecht.

Uw voordelen zijn duidelijk:

  • U hoeft de deur niet uit;
  • U hoeft niet te zoeken op internet;
  • U betaalt voor deze service niet meer dan op een reisbureau
  • één aanspreekpunt met 18 jaar ervaring
  • Ik werk samen met veel touroperators zoals o.a. TUI, Vrij Uit, Neckermann, Alltours, Kuoni, Travel Trend, van Verre reizen, Yaxa reizen,  buroscanbrit, Interhome, Corendon, Chalettour, Club Med, Cruise Travel,  Bedsonline, Zeetours, ID Riva Tours, Sunair, de Jong Intra, Girassol, Ecamp, Eurocamp, Mundicolor,  Eurocult-Lito, Robinson, BBI, Askja, Bolderman, Expedia, IJsland tours, NRV, Riu, Iberostar, Fox, Transavia, PuurenKuur, Villa XL, Casita travel en diverse Duitse touroperators zoals ITS en LMX

U kunt mij bereiken per e-mail jolanda@zelfstandigreisadviseuse.nl of per telefoon op 0172-752010. Binnen één dag neem ik contact met u op om uw reiswensen te inventariseren. U kunt dan zelf aangeven wanneer het ú het beste uitkomt voor een goed advies. Ook ’s avonds en in het weekend.