Disneyland Paris viert in 2017 haar 25e verjaardag

Vanaf 26 maart 2017 is het feest in Disneyland Paris. Ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland Park.

NIEUW! De spectaculaire en sprankelende show Disney Illuminations

Laat u betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey u door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Met nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean. Geniet van schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.
Disney Illumination 25 jaar

NIEUW! Disney sterren stralen in de Parade voor onze 25e verjaardag

Geniet van de  Disney Stars on Parade. Swing mee terwijl Mickey en zijn vrienden voorbijkomen op de betoverende nieuwe paradewagens.
De nieuwe Disney parade voor het 25 jarig bestaan

NIEUW! Star Tours strikes back!

Bereid je voor op nog meer spanning in dat sterrenstelsel ver, ver weg, met Star Tours: The Adventures Continue*, binnenkort in Discoveryland. Met meer dan 70 verschillende missiecombinaties reis je naar de exotische werelden van Jakku, Hoth, Tatooine, de Death Star en nog veel meer! Ga mee met onze Star Wars figuren in deze spannende 3D-attractie waar elke bestemming unieke verrassingen voor je heeft!
Disney Star tours strike back 25 jaar

NIEUW! Star Wars verovert Space Mountain

Lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain, een avontuurlijke update van deze klassieke ruimteattractie. Voeg je bij de Rebel Alliance en vind je weg door een zwerm Imperial TIE Fighters voordat je het gevecht aangaat met een dreigende Star Destroyer. (Openingsdatum: voorjaar 2017)
Space Mountain Star Wars 2017

NIEUW! Waar Disney sterren schitteren

Vier 25 jaar betovering met Mickey presents: “Happy 25th Anniversary Disneyland Paris”. Mickey en zijn beroemde vrienden Knabbel en Babbel, Goofy en vele andere komen bijeen voor een verjaardagsshow om nooit te vergeten.
Disney's 25e verjaardagsshow

NIEUW! Een sprookjeswals met de Disney prinsessen

Ga met je kleine prinsjes en prinsesjes naar Royal Castle Stage in het Disneyland Park voor The Starlit Princess Waltz. Het hele hof van Disney prinsessen, zoals Belle, Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje, geven hier een majestueus bal voor onze 25e verjaardag.
Disney's sprookjeswals
Lijkt het u niet geweldig om bij de viering van de 25e verjaardag van Disneyland Paris te zijn!  Informeer naar de lopende aanbiedingen en acties.