Negril

Droomt u van een eindeloze witte zandstranden met  kristalhelder water, zonnige dagen en van fantastische zonsondergangen? Dan droomt u van Negril!

Negril heeft niet zoveel attracties in de buurt als de grote badplaatsen aan de noordkust. De plaatselijke attracties zijn het kilometerslange witte strand en de ongedwongen sfeer: ‘niets moet alles mag’

Het stadje heeft een zeer unieke, zeer ontspannen en comfortabele sfeer.
Terwijl u op het 11 km lange “Seven Mile Beach” ontspant, in een van de strandtenten met live muziek of geniet van een cocktail of bij Rick ’s Café en naar de rotsspringers kijkt, vergeet u automatisch de dagelijkse stress.

Negril 7 Miles Beach

Er is in Negril keuze uit een groot aantal hotels, die niet hoger mogen zijn dan de palmbomen! Daarom vind je in Negril alleen kleine hotels en uitgestrekte accommodaties, die sterk bijdragen ​​aan de charme van deze plaats.

Negril is een geweldige plaats voor watersportliefhebbers. U kunt er surfen, zeilen, waterskiën, parasailen, snorkelen en duiken. Er zijn verschillende duikscholen waar u terecht kunt. Meer info over duiken kunt u vinden op http://www.scubadivejamaica.com/

Bezienswaardigheden omgeving Negril:

-Rick’s Cafe

De bekendste en meest toeristische plek in Negril is Rick’s Café. De locatie is schitterend maar onwijs commercieel. Als je hierheen wilt moet je er vroeg bij zijn want de tafels zijn in de wintermaanden snel bezet. De openingstijden zijn 12 tot 22 uur en vanaf 18.00 is er livemuziek. meer info: http://www.rickscafejamaica.com/

Ricks Cafe-The Pickled Parrot

De ligging is bijna net zo goed als Rick’s Cafe, gelegen op een mooie locatie met zitjes op de rotsen. Maar het is minder toeristisch en gezelliger.

De openingstijden zijn van 9 tot 01.00 uur.

-Negril Point Lighthouse

Deze vuurtoren is het meest historische bouwwerk van Negril, ruim 160 jaar oud. De vuurtoren staat op de uiterste westpunt van het eiland en en biedt een mooi uitzicht op de kust. Het is mogelijk om de vuurtoren te beklimmen. Meld je dan van tevoren aan bij de vuurtorenwachter of bij de Port Authority.

-Rhodes Hall Plantation

Deze plantage ligt aan de noordkant van Negril. Je kan hier een paardrijtocht van 2 uur maken langs kokospalmen en andere tropische vruchten. Je rijdt door de mangroven aan de rand van het moeras en over het strand. Deze paardrijtocht is geschikt voor beginners en gevorderden. De plantage heeft een eigen strand met een bar.

Meer info: http://www.rhodesresort.com/